MENU

Vestival

Artwork voor Vestival 2018
Read More ›

Froozzoo

Voor Froozzoo, een bedrijf wat oplossingen biedt aan producenten van diepvries levensmiddelen met voorraad overschot door overproductie, mochten we een nieuw logo ontwerpen. Het diepvries element komt duidelijk terug in het logo en ook de blauwe kleur benadrukt dit extra.
Read More ›

Club Fix

Voor Club Fix in Tilburg hebben wij een compleet nieuwe huisstijl ontworpen. We hebben onder andere voor verschillende evenementen het artwork gemaakt. Ieder met een eigen twist in het ontwerp maar wel met de herkenbare look van de club.
Read More ›

Bad HabitZ

Voor Ferry Overduin, beter bekend als DJ Bad Habitz, hebben we een nieuwe logo ontworpen waarin duidelijk de Hardstyle sfeer in terug komt.
Read More ›

Mind Up

Artwork voor Mind Up festival.
Read More ›

Mounssif

Voor dé stylist van het Noorden, Mounssif Yettefti, zijn wij uitgedaagd om een logo te ontwerpen wat hem als persoon symboliseert.
Read More ›

Total Los

Voor Total Los, een event van de bekende CLUB BLU, hebben wij het artwork verzorgd.
Read More ›

Sand City

Sand City is een jaarlijks terugkerend event in het Zuiden van Nederland waarbij sport en muziek centraal staan. Dit laten we terug komen in het artwork, door het een zomers tintje te geven.
Read More ›

Culinair Hoorn

Voor Culinair Hoorn hebben wij de nieuwe huisstijl gemaakt door de 2 kernwoorden ‘Culinair’ & ‘Hoorn’ te combineren. Het beeldmerk van Hoorn is een eenhoorn, deze hebben wij een culinaire twist gegeven middels het wijnglas.
Read More ›

Pssy Trap

We creëerde een nieuw logo en presskit voor het vrouwelijke DJ Duo “Pssy Trap”
Read More ›